Over ons

Honden trimsalon voor Venlo en omstreken

Onze werkwijze

Voor vele honden is de trimsalon een stressvolle ervaring. Dit willen we graag overkomen. We werken niet op tijd, waardoor elke hond op zijn eigen tempo de trimbeurt goed kan ervaren. Elke hond is anders en hier passen we ons op aan. We werken niet met benches, maar met grote wachthokken. Als de honden samen overweg kunnen mogen ze heerlijk loslopen. Ze worden hier verwend met wat lekkers en luxe wellness behandelingen. Als de hond langer aanwezig moet zijn in de trimsalon worden ook pauzes ingelast en na de trimbeurt een speelkwartiertje! Door dit soort handelingen merken we goede resultaten dat de honden hier erg graag zijn.

 

Super de luxe Salon

Hallo, ik zal mijzelf eerst even voorstellen. Ik ben Gina, kom uit Venlo en ben 19 jaar oud. Nadat ik de Havo heb afgerond op het valuascollege ben ik vollop gaan werken. Steeds bleef ik tussen opleidingen twijfelen wat ik als toekomste baan wilde uitoefenen. Via een bericht op facebook ben ik in de salon van Charlotte terecht gekomen. Als kind wist ik al dat ik altijd iets met dieren wilden doen. Bij Charlotte heb ik echt mijn passie ontdekt en wilde hier in zoveel mogelijke manieren in doorgroeien. De opleiding Hondentrimmer heb ik gevolgd in Barneveld.   

Mijn motto:

Ik streef erna dat elke hond hier kwispelend naar binnen komt en ook weer zo naar buiten. 

 

 

Gina Pelzer

Eigenaresse

Woonplaats
Venlo

Waarom
Met honden werken is altijd mijn passie geweest, ik hou ervan om klanten blij te maken met hun mooie verzorgde viervoeter te verwennen.

Lievelingsras
Cairn terriër 

Opleiding
In Barneveld heb ik een opleiding als honden trimmer gevolgd.